Tot eind december vindt onderhoud plaats aan de N281 (stadsautoweg Heerlen), vanaf de verkeerslichten bij Avantis tot aan de aansluiting op de A76 in Heerlen (knooppunt Ten Esschen). Het verkeer wordt omgeleid, bezoekers van onze showroom: volg deze borden en vanuit het Heuvelland, rijd via Simpelveld!

TEGELZETTERS EN LEERLING TEGELZETTERS

Heb je al ervaring als tegelzetter of heb je net een relevante opleiding afgerond? Of wil je vak van tegelzetter leren? Zie je het als een uitdaging om deze kwaliteiten in te zetten bij diverse tegelzetwerkzaamheden van woningen?

Waar kom je te werken?

Ter uitbreiding van het team zijn wij bij Hilhorst Tegels en Sanitair BV op zoek naar tegelzetters voor regio Zuid Limburg. Je bent 40 uur per week beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

Wie zoeken wij?

Je bent iemand die flexibel en makkelijk in de omgang is en het geen probleem vindt om zelfstandig te werken. Ook zie je het als een uitdaging om zoveel mogelijk voorkomende problemen zelf op te lossen.

ZZP-ers zijn ook welkom

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden opleidingsmogelijkheden voor beginnende tegelzetters en voor ervaren vaklieden een uitstekend salaris!

Is dit dé job die jij zoekt? Laat ons weten waarom jij de beste man (of vrouw) voor deze job bent. Klik op de knop en stuur je CV + Motivatie.
Voor vragen kun je terecht bij onze manager bedrijfsvoering: