Showroom

Hilhorst Tegels & Sanitair BV tezamen met andere bedrijfsonderdelen hebben in de voorbije 65 jaar generaties particuliere klanten met de meest uiteenlopende en bijzonder mooie tegelproducties mogen bedienen.

Showroom

Voor vloeren/terrassen (incl. vloerverwarming), badkamers/toiletten, welness ruimten en zwembaden bijv. beschikken wij over gespecialiseerde, hoogwaardige vakmensen. Door grote kennis en ervaring onderkennen wij als geen ander ook de implicaties van zowel nieuwbouw als ook renovaties.

 

Hilhorst Tegels & Sanitair BV ontzorgt u dan ook volledig!

Door intensieve samenwerking met bouw- en installatie gerelateerde partners mag u vertrouwen op een zorgeloze productie en prachtig eindproduct!

Showroom - Hilhorst
Shworoom - Hilhorst - 1

Producten & Diensten

  • Zeer uitgebreid, hoogwaardig en modern (import-)tegelassortiment
  • Prefered dealer Mosa Motto (uniek assortiment koperskeuzewoningen)
  • Kwaliteits-assortiment sanitair

(o.a. baden, toiletten, douchewanden, Sunshower, kranen, plafondafwerkingen/ verlichting, audio en vloerverwarmingen)

  • 3D-ontwerp state off the art voor vloeren, badkamers, toiletten e.a. producties
  • Snelle en adequate bestelservice en eigen bezorgdienst aan huis
  • Uitstekende productie- (Bovatin)- en merkgaranties

Bezoek vrijblijvend onze grote, moderne showroom met fraaie presentaties en voorbeeldopstellingen, eigen parkeervoorzieningen en profiteer ook van het kwaliteitsaanbod van onze Vloerenboulevard-partners!

Motto by Mosa

Motto by Mosa biedt designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Binnen het concept staat keuzegemak centraal. Zo zijn er voor de badkamer perfecte tegelcombinaties beschikbaar, samengesteld door de ontwerpers van het gerenommeerde tegelmerk Mosa. Voor vloeren kiest u simpelweg de mooiste tegels. 

De mooiste designtegels voor vloer en wand die passen bij uw interieurstijl. Laat u inspireren door de ontwerpers van Mosa en kom de collectie bekijken in onze showroom in Leiden.