Tot eind december vindt onderhoud plaats aan de N281 (stadsautoweg Heerlen), vanaf de verkeerslichten bij Avantis tot aan de aansluiting op de A76 in Heerlen (knooppunt Ten Esschen). Het verkeer wordt omgeleid, bezoekers van onze showroom: volg deze borden en vanuit het Heuvelland, rijd via Simpelveld!

Showroom

Voor vloeren / tegels (incl. vloerverwarming), badkamers / toiletten, welness ruimten en zwembaden bijv. beschikken wij over gespecialiseerde, hoogwaardige vakmensen. Door grote kennis en ervaring onderkennen wij als geen ander ook de implicaties van zowel nieuwbouw als ook renovaties.

Hilhorst Tegels & Sanitair BV ontzorgt u dan ook volledig!

Door intensieve samenwerking met bouw- en installatie gerelateerde partners mag u vertrouwen op een zorgeloze productie en prachtig eindproduct!

Nu tijdelijk verbouwingsopruiming tot 50%!

Producten & Diensten

  • Zeer uitgebreid, hoogwaardig en modern tegelassortiment
  • Prefered dealer Mosa Motto (uniek assortiment koperskeuzewoningen)
  • Kwaliteits-assortiment sanitair (o.a. baden, toiletten, douchewanden, Sunshower, kranen, plafondafwerkingen/ verlichting, audio en vloerverwarmingen)
  • 3D-ontwerp state off the art voor vloeren, badkamers, toiletten e.a. producties
  • Snelle en adequate bestel- en eigen bezorgdienst aan huis
  • Uitstekende productie- (Bovatin)- en merkgaranties


Plan een Gratis 3D ontwerp & maak nu kans op een Spiegel TV!

Motto by Mosa

Motto by Mosa biedt designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Binnen het concept staat keuzegemak centraal. Zo zijn er voor de badkamer perfecte tegelcombinaties beschikbaar, samengesteld door de ontwerpers van het gerenommeerde tegelmerk Mosa. Voor vloeren kiest u simpelweg de mooiste tegels. 

De mooiste designtegels voor vloer en wand die passen bij uw interieurstijl. Laat u inspireren door de ontwerpers van Mosa en bekijk deze collectie  in onze showroom.

Contact

Bezoek vrijblijvend onze grote, moderne showroom met fraaie presentaties en voorbeeldopstellingen en profiteer ook van het kwaliteitsaanbod van onze Vloerenboulevard-partners!